VORES KØRESKOLE

Vi glæder os til at hjælpe dig med at få kørekortet!

Struers køreskole er startet i 2009. Vi benytter to gode teorilokaler på Østergade 54 i Struer og et godt teorilokale på Søndergade 4b i Lemvig.

Ved Struers køreskole tilbyder vi både almindelig undervisning til bil og generhvervelse af kørekortet. Derudover tilbyder vi også undervisning i førstehjælp med udstedelse af godkendte førstehjælpsbevis.

I køreskolen prioriterer vi kvalitet og fleksibilitet meget højt. Derved kan vi lave en god og seriøs undervisning, hvor humor også præger en stor del af vores undervisning. Det vil være den samme kørelærer der underviser et hold i den teoretiske viden ad gangen og muligvis en anden kørelærer man kører med til alle køretimer. Derved sikre vi en ensartet undervisning med forskellige indgangsvinkler uden at man bliver forvirret.

Vil du vide mere? – Ring til os, og få information om det kursus, du er interesseret i.
Send gerne en SMS til en af os og du vil blive kontaktet i løbet af dagen/aftenen.

Hvad kan du forvente?

Loven dikterer, at du skal tage teorilektioner i den rigtige rækkefølge uden at springe lektioner over. Der må med andre ord ikke være huller i din gennemgang. Derfor kan du tilmelde dig ét teorihold, men tage efterfølgende teorilektioner på andre teorihold og du kan frit blande mellem hold på forskellige lokationer.

Kørelærerne ved at de er her for dig og for at få sikret dit kørekort så effektivt som muligt. En så høj beståelsesprocent kan kun lade sig gøre ved at bruge opsamlet erfaring og udvikling af et teorisystem. Ved Struers køreskole har vi mange års erfaring, det nyeste online teorisystem der konstant bliver opdateret og derfor en høj beståelsesprocent.

✔️Alle 1. gangs elever skal starte køretimerne på manøvrebane.
✔️Manøvrebane bestilles ved start på teori.
✔️Medbring foto til egen læge.
✔️Husk! Tilmeld dig førstehjælpskursus ved 1. gangs erhvervelse.
✔️En bestået teoriprøve gælder i 12 måneder.

Kørelærerene på køreskolen

Mit navn er Chalotte og hos mig kører du i Audi

Mit navn er Tommy og hos mig kører du i BMW

Mit navn er Kristian og hos mig kører du i Skoda

Mit navn er Thomas og hos mig kører du i Audi