Lidt om undervisningen

Ved Struers køreskole prioriterer vi kvalitet og fleksibilitet meget højt. Derved kan vi lave en god og seriøs undervisning, hvor humor også præger en stor del af vores undervisning.

Det vil være den samme kørelærer der underviser et hold i den teoretiske viden ad gangen og muligvis en anden kørelærer man kører med til alle køretimer. Derved sikre vi en ensartet undervisning med forskellige indgangsvinkler uden at forvirre eleverne.

Teoriundervisningen er 2 gange om ugen for førstegangserhverver til bil (kat. B) – mandag og onsdag eller tirsdag og torsdag, de første to uger herefter en gang om ugen.

For at få det mest sammenhængende forløb anbefaler vi vedr. køreuddannelsen til bil at du tidligst starter ca. 2 måneder før du fylder 17 år.

Dog er teoriundervisningen ved et lynhold, hver dag i 14 dage og foregår i Struer. Her anbefaler vi at man tidligst starter undervisning 14 dage inden man fylder 17 år.
Når man tilmelder sig et lynhold, skal man forvente undervisning hver dag (også i weekenden) i 14 dage hvorefter man skal op til en teoriprøve og herefter klargøre og gennemføre en køreprøve. Der må derfor forventes, at der IKKE kan planlægges andet end køreundervisning i de 14 dage.

Struers køreskole har også teorilokale i Lemvig. Her vil teoriundervisningen til bil de første 2 uger være 2 gange om ugen og resten af tiden 1 gang om ugen. derfor vil det være en god ide at starte 3 måneder før du fylder 18 år.

Da teoriundervisningen i hverdage normalt er fra kl. 17:00 til kl. 20:00, tilbyder vi, uden beregning, the og kaffe i pausen, så koncentrationen er bedre under hele undervisningen.

Bemærk: Gratis transport til og fra glatbane og gratis transport hjem efter køreprøve.

Vil du vide mere? – Ring til os, og få information om det kursus, du er interesseret i.

Send gerne en SMS til en af os og du vil blive kontaktet i løbet af dagen/aftenen.

1646